Siirry pääsisältöön

Hae mukaan syksyn yksilö- ja ryhmätoimintaan

05.08.2020

Kirjoittanut: tunnevoimavara

Tunne voimavarasi -hankkeen toiminta laajenee syksyllä 2020 auttavan puhelimen ja chatin kautta toteutettavista tukimuodoista yksilö- ja vertaisryhmätoimintaan ikääntyneille omaishoitajanaisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa.

Maksuttomissa, kasvokkain tai videon/puhelimen välityksellä toteutettavissa yksilökeskusteluissa (1–3 kpl) kartoitetaan omaa elämäntilannetta ja historiaa, sekä motivaatiota syventää itsetuntemusta vertaisryhmässä. Keskustelut käydään luottamuksellisesti kahden kesken ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntijan kanssa.

Vertaistuelliset pienryhmät ikääntyville omaishoitajanaisille alkavat myös syksyllä 2020. Ryhmään pääsyä edeltää kahdenkeskiset yksilökeskustelut (ks. yllä) ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntijan kanssa. Ryhmä kokoontuu 4–5 kertaa kasvokkain tai videon välityksellä verkossa, riippuen osanottajien maantieteellisestä sijainnista. Ryhmäkertojen teemoina ovat mm. ikääntyminen ja naiseus väkivallan käyttämiseen alistavien riskitekijöiden tunnistaminen ja tunnustaminen sekä oman tunnesäätelyn keinot.

Yksilökeskusteluja ja vertaisryhmiä toteutetaan myös verkkomuotoisina, joten niihin voivat ottaa osaa kaikkialla Suomessa asuvat ikääntyneet omaishoitajanaiset. Voit hakea mukaan yksilö- ja ryhmätoimintaan ottamalla meihin yhteyttä auttavan puhelimen tai chatin kautta:

Auttava puhelin numerossa 044 2711 188 on auki maanantaisin ja torstaisin klo 12-14.

Tämän sivuston chat-keskustelussa työntekijä on paikalla keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-11, mutta voit jättää chat-ikkunaan yhteydenottoviestin minä päivänä ja mihin kellonaikaan tahansa. Suora sähköpostiosoitteemme on tukea@tunnevoimavarasi.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jaa: