Siirry pääsisältöön

Haku valtakunnalliseen verkkovertaisryhmään on auki

22.09.2020

Kirjoittanut: tunnevoimavara

Huolestuttavatko omat tunteesi, käytöksesi ja voimavarojesi väheneminen? Kiristyykö pinnasi ja koetko vaikeaksi hillitä itseäsi?

Toteutamme marras-joulukuussa viiden kerran verkkovertaisryhmän 60+ -vuotiaille läheisestään huolehtiville naisille. Ryhmään voi hakeutua mistä päin Suomea tahansa.

MISSÄ: Verkossa ilmaisella Zoom -alustalla. Tarvitset osallistumiseen tietokoneen, jossa Internet-yhteys, mikrofoni ja web-kamera.

MILLOIN: keskiviikkoisin 11.11, 18.11, 25.11, 2.12 ja 9.12 klo 13–15

Tunne voimavarasi -hankkeen tavoitteena on edistää ikääntyvien omaishoitajanaisten hyvinvointia ja jaksamista. Päätavoitteena pyrimme ehkäisemään omaishoitosuhteissa tapahtuvaa kaltoinkohtelua. Vertaisryhmässä pääset jakamaan tuntemuksiasi muiden vastaavassa tilanteessa olevien omaishoitajien kanssa. Luottamuksellisen ryhmän aiheita ovat mm. ikääntyminen ja naiseus, omien torjuttujen tunteiden ja niiden aiheuttamien ongelmallisten tilanteiden tunnistaminen, tunnesäätely ja voimavarat. Ryhmässä käytetään itsetutkiskelun tukena erilaisia toiminnallisia menetelmiä.

Vertaisryhmätyöskentelyä edeltävät yksilökeskustelut hankkeen työntekijän kanssa. Keskusteluissa kartoitetaan omaa tilannetta, voimavaroja ja vertaisryhmän soveltuvuutta siihen hakevalle omaishoitajalle. Ryhmään hakeutuminen ja lisätietoa:

Päivikki Paakkanen, Tunne voimavarasi -hankkeen koordinaattori, puh. 044 706 0176 tai tukea@tunnevoimavarasi.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!

Avaa PDF-muotoinen, tulostettavissa oleva verkkoryhmän mainos tästä.

Jaa: