Siirry pääsisältöön

Kätketyt äänet -kampanjapäivä 15.6

15.06.2020

Kirjoittanut: tunnevoimavara

15.6 on YK:n kansainvälinen ikääntyneisiin kohdistuvan väkivallan vastainen päivä. Kampanjapäivä tunnetaan Suomessa myös nimellä Kätketyt äänet. Kampanjaviikolla eri puolilla maailmaa järjestetään tapahtumia, joiden tarkoituksena on nostaa ikääntyviin kohdistuva kaltoinkohtelu ja niiden ehkäisy huomion keskipisteeksi. Tämän vuoden Kätketyt äänet -kampanjan teemana on henkinen väkivalta.

Tunne voimavarasi -hankkeemme auttaa ikääntyviä omaishoitajanaisia, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. Hankkeella edistetään naisten hyvinvointia ja jaksamista sekä ehkäistään omaishoitosuhteissa tapahtuvaa kaltoinkohtelua. Osallistumme Kätketyt äänet -kampanjaan jakamalla pieniä tietoiskuvideoita hankkeemme aihealueesta ja tarjoamastamme tuesta tämän viikon aikana. Alta löydät kolme ensimmäistä julkaisemaamme videota aiheina naisen väkivalta, tunnetaidot sekä hankkeemme esittely.

STEA:n tukema Tunne voimavarasi (2020-2022) on Miina Sillanpään Säätiön hanke, joka toteutetaan yhteistyössä Maria Akatemian, Kuntoutussäätiön ja Omaishoitajaliiton kanssa.

Jaa: