Siirry pääsisältöön

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat sellaisia, että kuka tahansa voisi niitä käyttää ja ymmärtää mitä niissä sanotaan. Saavutettavuusdirektiivi ja sitä seuraava kansallinen lainsäädäntö vaativat viranomaisia tekemään digitaaliset palvelut saavutettaviksi. Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta astui voimaan 1.4.2019. Saavutettavuusvaatimusten soveltaminen käynnistyy portaittain 23.9.2019. Saavutettavuusvaatimukset velvoittavat mm. julkisen hallinnon organisaatioita sekä osaa järjestöistä ja yrityksistä. 

Saavutettavuus Tunne voimavarasi-sivustolla

Tunne voimavarasi (2020-2022) on Miina Sillanpään Säätiön koordinaatiohanke, joka toteutetaan yhteistyössä Maria Akatemian, Kuntoutussäätiön ja Omaishoitajaliiton kanssa. Hankkeella edistetään ikääntyvien omaishoitajanaisten hyvinvointia ja ehkäistään omaishoitosuhteissa tapahtuvaa kaltoinkohtelua. Sivuston kehittämisessä olemme panostaneet selkeyteen, helppokäyttöisyyteen ja saavutettavuuteen riittävällä tasolla, kohderyhmä huomioiden. 

Tunne voimavarasi verkkosivusto vastaa suurilta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoa AA.

Palaute ja yhteystiedot

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia verkkosivustoihin ja niiden saavutettavuuteen liittyen palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen pauliina.ohtonen@miinasillanpaa.fi

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto / Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuus@avi.fi

Täältä löydät lisää saavutettavuusvaatimuksista.

(Päivitetty 18.5.2020)