Siirry pääsisältöön

Sähköposti

Voit ottaa meihin yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen tukea@tunnevoimavarasi.fi. Keskustelu on luottamuksellista ja työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus. Voit tuoda viestissäsi esiin omat huolesi ja tuntemuksesi omaan käytökseesi tai tilanteeseesi liittyen. Yhteyttä voi ottaa myös sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla hankkeemme työntekijöille (puhelinnumerot löydät Yhteystiedot -sivulta).

Pyrimme vastaamaan sähköposteihin muutaman arkipäivän sisällä.

Vertaisryhmät

Vertaistuellisia pienryhmiä ikääntyville omaishoitajanaisille edeltää kahdenkeskinen yksilökeskustelu hankkeen työntekijän kanssa. Keskustelussa tarjoutuu mahdollisuus tarkastella omaa elämäntilannetta ja voimavaroja sekä motivaatiota syventää omaa itsetuntemusta vertaisryhmässä. Vertaisryhmä kokoontuu 5 kertaa kasvokkain tai videon välityksellä verkossa. Ryhmän aiheita ovat mm. omien torjuttujen tunteiden ja niiden aiheuttamien ongelmallisten tilanteiden tunnistaminen, tunnesäätely ja voimavarat. Ryhmässä käytetään itsetutkiskelun tukena erilaisia toiminnallisia menetelmiä.

Auttavia tahoja

Omaishoitajaliitto

Omaishoitajaliiton omaishoidon ohjaus ja neuvonta palvelevat puhelimitse ja verkossa sekä omaishoitajia että ammattilaisia. Liitto tarjoaa myös monipuolista vertaistoimintaa.

Maria Akatemia

Maria Akatemia auttaa naisia, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. Palvelut koostuvat puhelin-/chat-keskusteluista, yksilötyöstä ja ohjatuista vertaisryhmistä.

Muistiliitto

Muistiliitto paikallisine jäsenyhdistyksineen tarjoaa monenlaista tietoa, tukea ja toimintaa muistisairaille ja heidän omaisilleen kasvokkain, puhelimitse ja verkossa.

Suvanto ry

Suvanto ry ylläpitää auttavaa puhelinpalvelua ja tarjoaa henkilökohtaista, kasvokkaista keskusteluapua ja vertaistukea väkivaltaa kokeneille ikäihmisille.

Mieli ry

Mieli ry tarjoaa valtakunnallista kriisiapua puhelimitse, kasvokkain, vertaisryhmissä ja verkossa. Kriisipuhelin päivystää ympäri vuorokauden joka päivä.

Kirkon keskusteluapu

Kirkon keskusteluapu tarjoaa henkistä ja hengellistä tukea haastavissa elämäntilanteissa puhelimitse, kirjeitse ja chatin/verkkoviestien kautta.